Diensten ook buiten de regio. Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Rotterdam en Den Haag


Terrasoverkapping

Berg Zonwering en Garagedeuren

Walserij 15
2211SJ Noordwijkerhout

Tel: 0252-377133
Mob: 06-83552910

info@bergzonwering.nl

Brustor B-200,B-300,B-400

Perfect beschermd tegen zon en regen. De naam BRUSTOR Outdoor Living creeert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de lente tot het najaar angenaam relaxen is.  U kunt de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect afstellen op alle weersomstandigheden.

Deze aluminium terrasoverkapping is verkrijgbaar als vrijstaande en aangebouwde versie.
De perfect sluitende Louvre lamellen beschermen tegen regen en zon. Het is een zonregelerend en waterdicht dak met gemotoriseerde lamellen die 160 graden draaibaar zijn. In gesloten toestand biedt het lamellendak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar weggewerkte en ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Brustor B-200 Outdoor Living - regelbare lamellen
De B200 terrasoverkapping kan zowel vrijstaand aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee niedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken. Ook is het mogelijk om meerdere modules aan elkaar te koppelen om zodoende een grotere oppervlakte te bedekken.

De standaard meegeleverde Telis zender stuurt zowel het dak als de optionele screens, verlichting en de verwarming aan.

Met de afstandsbediening kantelt en regelt u eenvoudig de zoninval, schaduw en ventilatie. Op warme dagen geeft dit een aangename koeling.
berg vrijstaand terras, aanbouw, lamellen, zuid-holland, bollenstreek, rotterdam
duin streek, amsterdam, haarlem, bennebroek, noordwijkerhout, lisse, hoofddorp
ZIP Screens

Langs de buitenzijde kan als extra bescherming elke zijde worden uitbreid met windvaste ZIP screens. Deze Zip Screens voldoen aan windklasse 3 en zijn bestand tegen windsnelheden tot 6 Beaufort. Deze screens zijn individueel met de handzender te bedienen. De Zip Screens kunnen uitgevoerd worden met transparante PVC vensters voor een verhoogd viseel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. De PVC strook kan de gehele screen beslaan maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 130cm hoog.

Voor maximale privacy zijn er de: niet-transparante ZIP screens voor de B200 terrasoverkapping.

Kleuren
De B-200 van Berg Zonwering is verkrijgbaar in twee standaard kleuren, RAL 7016 antraciet grijs en Brustor wit structuurlak. Als optie zijn er meer dan 200 andere RAL (structuur) kleuren te verkrijgen.

Afmetingen
Met leverbare afmetingen die kunnen varieren tot 7m breed en 7m lang is de B200 lamellendak zowel voor particuliere als zakelijk (bijvoorbeeld horeca) een interessante terrasoverkapping. Voor nog grotere oppervlakten kunnen meerdere modules aan elkaar gekoppeld worden.

Verkrijgbare opties
Een ingebouwde regensensor die de lamellen sluit bij de eerste regendruppels. Bij plotse weersveranderingen of langere afwezigheden kunnen de tuinmeubelen beschut worden door het automatisch sluitend lammellendak met deze discreet ingebouwde regensensor.
En voor de frissere avonden de IP65, heater/terrasverwarming van 2000 Watt; dimbaar als extra optie.
Krachtige LED verlichting in stripvorm kunnen zowel in het frame als in de lamellen ingebouwd worden.


Brustor B-300 Outdoor Living  -  Vouwdak
Het PVC vouwdoek van de B-300 kan tijdens warme dagen geheel of gedeeltelijk worden geopend. Het vouwdak is zonwerend en waterdicht.
In gesloten toestand biedt het vouwdak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen van de B-300voor een perfecte afwatering.
B300, terrasoverkapping, vrijstaande zonwering, lamellen, noordwijk, hoofddorpB300, vrijstaande zonwering nieuw-vennep, haarlem, bennebroek, leiden, zilk
Zonregulerend vouwdak: meer dan zonwerend
Met een simpele druk op de afstandsbediening kan het vouwdak geregeld worden. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.
 
Brustor B300, vouwdak. PVC, automatisch regelbaar, ZIP screens, Hillegom

Brustor B-400 Outdoor Living - Topscreen
Deze terrasoverkapping creeert een comfortabele buitenruimte waarin  het vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot laat in het najaar heerlijk vertoeven is. Het topscreen dak kan volledig geopend worden om van een exclusief vakantiegevoel te genieten. Deze module sluit mooi aan bij elke bouwstijl. Modern of klassiek, deze vrijstaande of aan het terras aangebouwde constructie geeft elke woning een extra dimensie.

Afmetingen
Met afmetingen van 3,5m breed en 5m lang is de B-400 voor particulieren en de horeca een interessante terrasoverkapping.

Kleuren
De B-400 is standaard verkrijgbaar in een wit of antraciet grijs. Meer dan 200 andere RAL kleuren zijn als optie leverbaar.
Brustor B400, vrijstaande zonwering, noordwijkerhout, haarlem, lisserbroekB400, buitenzonwering, zwembad, jacuzzi, aanbouw, katwijk, noordwijk, lisse
B400, topscreen, vrijstaande buitenzonwering, brustor, berg zonwering, sassenheim